Nedenstående handelsvilkår gælder for alle leverancer fra matterhorn.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og matterhorn.dk.

Sådan handler du på Matterhorn.dk 

      1.     Vælg den eller de varer du ønsker at købe. Husk at vælg rigtig farve og model.

      2.     Læg dine varer i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

      3.     Indtast dine personlige oplysninger herunder e-mail adresse.

      4.     Vælg betalingsmåde og fragt 

      5.     Godkend vores handelsvilkår 

      6.     Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet 

      7.     Du modtager ordrebekræftigelse pr. e-mail

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Matterhorn.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark til private eller GLS til en arbejds/firmaadresse. Leveringstid er ofte 2-4 dage, og i tilfælde af længere leveringstid, vil du altid blive kontakte af Matterhorn.dk. Det koster 60 kr. til levering på private adresser med Post Danmark, da vi fremsender som pakke, og derved har forsikring samt track and trace på din forsendels. Ved forsendelse til virksomhed/firma er fragtomkostninger 35 kr., også her har vi mulighed for track and trace af pakken.

Pris og betaling
Hos Matterhorn kan der p.t. kun forudbetales for varer, og vi er i øjeblikket ved at få etableret en online betalingsløsning med Dankort, Visa/Dankort. Alle priser på Matterhorn.dk er inkl. moms, og der tillægges ikke ekspeditionsgebyrer etc. ved din betaling.

Fortrydelsesret
Matterhorn.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Når du handler på Matterhorn.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Matterhorn Danmark
Hirsemarken 1 B  
3520 Farum
Telefon - 2728 5039
mail: info@matterhorn.dk